Tips til spillere i angrep – Fantasy Premier League

Det er alltid vanskelig å plukke angriperne i Fantasy Premier League, så også i år. Vi har valgt litt etter spilleskjema og litt etter verdi. Her får du spilletipsene:

Er du en spillemaskin som liker fantasy på nett?
Fantasy online er et meget populært spill på nett. Du spiller online norske spill med andre norske spillere. En av de Beste fantasy spillerne i fjor var faktisk en norsk spiller som lenge ledet spillet på verdensbasis.

Nettspill online med internet fantasy kan du spille på nett  uten et fantasy software. Du bruker bare internettet og det er helt gratis!

Vel det kan være det same. Du er vel klar til å få tips om fantasyspillere? La oss begynne med angripere:

Lukaku 11,5mill kommer til å score 20 + mål i år om han forblir skadefri. han har scoret jevnt og trutt i treningskampene og generelt sett bra ut. Med det programmet Manchester United har er han verdt prisen som dyreste mann på laget. Test denne.

Lacazette 10,5 mill føler vi er hit or shit. Med Leicester hjemme i første kamp bør han levere mål om han ikke skal bli byttet med Jesus 10,5 mill på søndag(særlig hvis Jesus starter og gjør det bra). Er Sanchez ute, lukter det at han blir straffeskytteren og det lukter også straffe i denne kampen. Grunnen til at han er hit or shit er at han kommer fra den noe svakere franske ligaen med en veik fysikk(sammenlignet med stopperne han møter) som fort kan få det tøft i møtet med den røffe høsten i England, men samtidig har han en spillestil som passer til Arsenals hurtige kombinasjonspill langs bakken. Hent mer informasjon her:

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *